Mini stof juletræer

Disse små stof juletræer er en ide, som blev vist på “Kreative Dage” messen i Fredericia af patchwork folkene fra Butik Kastanja. De er rigtig nemme at lave, syet over to kvadratiske stykker pap, f.eks. 4×4 cm, beklædt med et tyndt stykke skumgummi eller lign. og derefter beklædes firkanterne med stof. To firkanter skubbes sammen, så det ligner et juletræ og håndsyes med små sting på begge sider og i bunden. Man kan male en spydpind brun med en tusch til stammen. Man kan også rulle et lille stykke brun stof og sy ind som stamme. Derefter lave et lille ophæng til en gren eller til juletræet som pynt.

1 kommentar

18/11/2022 · 15:01

One response to “Mini stof juletræer

  1. Erik

    Ser rigtig fine ud Kan du have en rigtig god jul Erik🎄🎄🌹

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s