God påske til jer alle

Endelig blev mine små påskekyllinger til påskebordet færdige. Jeg havde en del plusstof i gule farver liggende, fra jeg syede miniature plysbamser. Det er købt hos Bamsemuseet og super godt at sy i, da det ikke trævler, så derfor er disse små kyllinger håndsyet og vendt. Æggene er nålefiltet. Filten er helt fra jeg var i Husfliden og prøvede at lave små bamser af filt. Mine mimose grene er tørret, så ingen vand. Håber I alle får en dejlig påske uge med solskin og frisk luft til gåture efter påskefrokosten 🤗

Advertisement

1 kommentar

21/03/2023 · 14:23

One response to “God påske til jer alle

  1. Erik. Almskou

    Hej Ser rigtig godt så kan påsken bare komme Så god Påske til dig Erik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s