Om siden

Frøken Gabbie er en blog om alle mine små og store projekter. Temaet er bredt: Vintage, Hobby, Indretning, Miniature, Genbrugsdesign og hvad man ellers kan finde på af sjove ting.

 Efter mange år som udearbejdende teknisk designer har jeg valgt at starte for mig selv i det små med nogle af mine kreative projekter. Jeg har nok altid været bidt af det kreative miljø og genbrugstanken. En af mine hobbies er miniature, så det er blivet til mange små kik-kasser og dukkehuse de sidste 10 år.

I mange år har jeg været på miniature sommer-kursus på Nordvestfyns Folkehøjskole, som har givet anledning til masser af inspiration. Jeg har altid haft en interesse for at gå på loppemarkeder og i genbrugsbutikker og kommer ofte hjem med de fineste håndbroderede duge samt hæklede og kniplede flakoner og mellemværker. Al det arbejde der ligger bag disse fine gamle tekstiler må ikke gå til spilde, det fortjener at blive re-designet eller genbrugt på anden vis.

Jeg har tænkt mig at følge denne genbrugstanke i mange af mine kreative projekter, som jeg viser frem her på bloggen. Har du lidt af samme interesse er du meget velkommen til at følge min blog.

Kan du ikke selv sy eller har du ikke tid. Så er mange af mine ting også til salg. Send en mail hvis du har spørgsmål eller bestillinger.

Inge Amstrup

Aarhus, Denmark

inge.amstrup@gmail.com

Inge_Amstrup

5 responses to “Om siden

 1. Mona Joan Hemmingsen

  Hej Inge.
  Held og lykke med din fine blog.
  Jeg glæder mig til at følge den og dine altid gode ideer.
  Dine miniature ting er altid så vel gennemførte.
  Hilsen Mona Joan Hemmingsen

 2. erik almskou

  hej Inge.Det lyder rigtig godt det du har gang i,det er om at holde fast i de gamle værdier Hilsen en gammel bekendt Erik Almskou 51860452

 3. Erik almsko

  Hej Inge Vil lige ønske dig en dejlig jul 🎄🎄🌹

 4. Erik

  Ps. Håber vi en dag kunne mødes ??🌹🎄Erik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s