Blogarkiv

Glædelig jul til alle mine følgere, købere og kiggere

 • Alle mine små miniaturevenner sidder og venter på, at juletræet bliver tændt og gaverne skal pakkes op.
 • Reklamer

  2 kommentarer

  22/12/2018 · 09:34

  En søndag i advent

    Ja så blev det 3. søndag i advent. Håber I alle har haft en god weekend og er i fuld gang med juleforberedelserne. Ellers er det bare om at komme i gang. Nu vil jeg gå ind og skrive julekort. Hyg jer derude.

  Skriv en kommentar

  16/12/2018 · 14:36

  Flagene er klar til juletræet

    Alle hjemmesyet af diverse røde stofrester, som man sagtens kan sidde med foran TV, som endnu engang sender en genudsendelse, mens Gabbie tager sig en lur.

  Skriv en kommentar

  16/12/2018 · 14:29

  Heldige mig!

    Jeg var så heldig at finde to lysestager, som faktisk er to gamle metal kegler, som man brugte til at støbe lys i i gamle dage. De fine støbte dekorative tulipaner fik jeg af Pia i fødselsdagsgave. Grenene med figner fik jeg af Karin. Krukken har jeg så selv købt hos Huset Dahl i Hadsten, som for øvrigt har mange skønne robuste ting til dekoration mv. Så heldige mig ikke?

  Skriv en kommentar

  16/12/2018 · 14:23

  Et kik ud gennem et julepyntet vindue

   Det er altså en hyggelig tid, når man så småt begynder at pynte op til jul. Nyd det venner.

  Skriv en kommentar

  27/11/2018 · 15:20

  Små lyshuse og kunstige juletræer

   Minder mig lidt om tidligere skiferier i Norge. Oppe på fjeldet stod nogle simple hytter midt mellem grantræerne. Bare så hyggeligt. Disse huse har jeg laver af MDF-plader, som er limet sammen, taget er lavet af kraftig papirsnor. Vinduer og døre er klippet ud af et stykke trådnet, som man bruger til grillen. Det hele er malet med kalkmaling af flere omgange og så en ordentlig omgang halvmat gulvmaling på vandbasis til sidst. Træer og bil er købt.

  Skriv en kommentar

  27/11/2018 · 15:13

  Fugle i træerne er nok mere….

   

  Kan I huske de små fugle i fint glas med haler af fjer, som man satte på juletræet. Man kan faktisk købe dem endnu. Jeg har re-designet dem, dvs. jeg har syet fuglene i stofrester i mange forskellige farver, stoppet med ud med uld, syet lidt perler på og så sat fjer på som haler. Kunne desværre ikke finde nogle egnede clips, så de er hængt op i en lille snor. De er til salg 3 stk. for 100 kr.

   

  Skriv en kommentar

  27/11/2018 · 15:02