Elefantens år 2019

Synes det ville være på sin plads at kalde dette år 2019 for elefantens år. Vi har snakket så meget om de kære store prægtige dyr, vi som børn var meget imponeret over i cirkus. Ingen tænkte dengang, om det var synd for elefanterne at optræde for os. Nu er det slut, de skal have deres frihed og ud på de store grønne marker i Knuthenborg Safaripark. Mon elefanterne glæder sig eller savner de manegens savsmuld?

1 kommentar

10/11/2019 · 12:58

One response to “Elefantens år 2019

 1. Marianne Glass

  Kære Inge
  Tak for søde ideer – jeg er helt klar vild m elefanterne – kan de købes – hvor store er de og pris??? Knuser 💕❤️👩🏻‍🦳Marianne

  Sendt fra min iPhone

  Den 10. nov. 2019 kl. 13.58 skrev Frøken Gabbie :

  
  ingeamstrup posted: ” Synes det ville være på sin plads at kalde dette år 2019 for elefantens år. Vi har snakket så meget om de kære store prægtige dyr, vi som børn var meget imponeret over i cirkus. Ingen tænkte dengang, om det var synd for elefanterne at optræde for os. N”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s