Grøn blomsterkrans

  Der er så mange skønne grønne planter og frugter, på trods af det tørre vejr for tiden. Alt dette på denne krans har jeg samlet på min hundeluftetur og så siddet på terrassen under solsejlet og hygget mig med at lave kransen.

2 kommentarer

01/07/2018 · 18:36

2 responses to “Grøn blomsterkrans

  1. Marianne Glass

    Kære Inge – tak for søde billeder knus og go sommer🇩🇰💕☀️🕶 Marianne

    Sendt fra min iPhone

    Den 1. jul. 2018 kl. 20.36 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

    ingeamstrup posted: ” Der er så mange skønne grønne planter og frugter, på trods af det tørre vejr for tiden. Alt dette på denne krans har jeg samlet på min hundeluftetur og så siddet på terrassen under solsejlet og hygget mig med at lave kransen.”

  2. Tak. Også god sommer og knuser til dig. 😊

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s