Miniature brusekabine

mini-brusekabine-1Sød lille gammeldags miniature brusekabine i en af mine ynglings farver, fransk rosa. Den er lavet af 2 mm krydsfiner og så rigtig mange kaffepinde samt diverse smykkedele. Det er slet ikke mig, der har fundet på projektet, men Anja, som havde lavet den først og skrevet mål og div. størrelser på kaffepinde m.v. ned. Så var det jo bare gå i gang. Mine fliser i bunden er lavet af æggebakkepap, som er klippet i små stykker, malet på kanterne og lakeret. Shampoo flaskerne er tomme pille hylstre, som er fyldt med farvet kunstig vand, som størkner. Lågene er som sagt perler og smykkedimser. Bruseforhæng og håndklæder er lavet af et fint gammelt lommetørklæde.

Se Anjas blog : Hobbyworkshoppen.blogspot.dk.

 

mini-brusekabine-indv mini-brusekabine-detail

3 kommentarer

18/10/2016 · 13:03

3 responses to “Miniature brusekabine

 1. Kirsten Miran

  Wow. Hvor er det bare flot og lækkert med fine detaljer. Det er til stor inspiration for mig, som har været meget fraværende med selv at lave ting i miniature. Bedste hilsener Kirsten❤️

  • Hej Kirsten. Tak for din kommentarer. Ja du skal da bare gå i gang med selv at lave miniature tingene. Det er da det sjoveste, selvom man sommetider kommer til at sige grimme ord. God fornøjelse. Mvh. Inge

 2. Marianne Glass

  Sikke en masse fine ting og fantasi knus

  Sendt fra min iPhone

  Den 18. okt. 2016 kl. 15.22 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: “Sød lille gammeldags miniature brusekabine i en af mine ynglings farver, fransk rosa. Den er lavet af 2 mm krydsfiner og så rigtig mange kaffepinde samt diverse smykkedele. Det er slet ikke mig, der har fundet på projektet, men Anja, som havde lavet den f”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s