Tid for projekt varme skind luffer

Ja så kom vinteren med minus grader. Det er koldt derude, så det er nu den gamle rulams frakke skal bruges til noget andet end bare hænge i skabet. Skind luffer selvfølgelig. Frakken bliver klippet op og min veninde Kirsten har et fint mønster, så der tegnes og klippes. Det er godt nok lidt svært at få to lag skind med pels ind under trykfoden på min symaskine, så alle kanterne må lige trimmes for pels, men så kører det også og så har jeg et, nej to par luffer. Endvidere har jeg stadig mange mindre stykker rulams skind. Måske der kan blive et eller to par varme futter senere.

Skriv en kommentar

30/01/2021 · 20:03

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s