Nemme miniature blomster

Disse små blomster er faktisk rester fra en pakke tørrede dadler, som jeg allerede har spist. Altså den slags som man køber i en aflang æske, hvor dadlerne ligger på række i begge sider og stilken er i midten af æsken. Jeg har forsigtigt vasket knopperne og tørret dem, hvorefter de er blevet malet og limet på ståltråd. Jeg har lavet blade af kopi papir, som jeg har farvet og udstanset. Derudover har jeg brugt lidt tørrede små rosenknopper og kunstige små plastik knopper fra en lysmanchet. Det hele er arrangeret i små glasklokker og en glas flaske (med løs bund). Glasklokker og flaske er købt på en miniature messe i Rheda. Dåserne er lavet af et kit fra Artofmini.

1 kommentar

04/01/2021 · 19:53

One response to “Nemme miniature blomster

  1. Gitte Randerup

    Hej Inge. Hvor er det smukke blomster du har fået lavet. Synd jeg ikke kan li dadler ❤️ Knus Gitte

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s