Mine blomster i glas og ramme

Jeg

Jeg var så heldig at få skifterammer i julegave, som jeg havde ønsket mig. Disse er lidt specielle, da de består af 2 lag glas og alu-lister, som til sidst er samlet med en gummi ring. De fås faktisk i flere forskellige størrelser og farver. Mine er i farven gammelrosa og i størrelse A3 og A4. Jeg har gået og fundet firkløvere i foråret og sommeren, samt samlet blomster fra Hortensia og diverse Busk Potentilla. De er så blevet tørret i tykke bøger og lagt i pres under tunge vægte. Som billederne viser, er de nu lagt mellem de to lag glas og står dekorativt i vinduet. Hvis I selv skulle få lyst til at prøve, så kan skifterammerne ses og købes på websitet http://www.dk

Skriv en kommentar

04/01/2021 · 19:10

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s