Miniature kikkassen med Junoseng

Så kom der en ny miniature kikkasse til verden. Igen i år har jeg været på Nordfyns Højskole på en uges kursus i Miniature. Vores lærer Susanne havde i år forberedt projekt Juno seng. Det lød jo rigtig spændende og det var jeg da med på. Men jeg må nok sige, at vi fik “kam til håret” eller “den trak tænder ud”. Der skulle jo bøjes krydsfiner til enderne af sengen. Først saves ud, så lægges i blød, derefter presses omkring en blok (jig) med små skruetvinger og så tørres i ovn el. varmeapparat. Derefter var det bare at krydse fingre for, at de bøjede finerstykker passede med alt det øvrige, man havde savet, boret og limet sammen. Må sige, at det hjalp at få malet det hele, så blev de små skævheder mindre synlige. Selve kikkassen har jeg lavet af 4 mm krydsfiner og malerlister. Reol og øvrige småting er lavet i ventetiderne, når limen skulle tørre på alle de små detaljer i sengen. De sidste finesser er først kommet til, efter jeg er kommet hjem og har sovet ud.

3 kommentarer

09/08/2020 · 20:41

3 responses to “Miniature kikkassen med Junoseng

 1. Marianne Glass

  Hvor er den fin Inge 👍💕❤️

  Sendt fra min iPhone

  Den 9. aug. 2020 kl. 22.41 skrev Frøken Gabbie :

  
  ingeamstrup posted: ” Så kom der en ny miniature kikkasse til verden. Igen i år har jeg været på Nordfyns Højskole på en uges kursus i Miniature. Vores lærer Susanne havde i år forberedt projekt Juno seng. Det lød jo rigtig spændende og det var jeg da med på. Men jeg må no”

 2. Josephine Kaldan

  Meget meget smukt. Dejligt ar høre om højskoleopholdet. Josephine.

 3. ingeamstrup

  Ja det var igen en dejlig uge på højskolen. Susanne var helt på toppen igen. Denne gang havde hun fået sin mand på aflastningsophold i Middelfart. Godt for alle.
  Håber du har det godt. Knuser Inge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s