Små roser af silkebånd

I denne corona tid hvor alle vores normale aktiviteter er sat på stand-by, er det om at komme igang med diverse kreative projekter så som miniature. Jeg har hygget mig med at lave små roser af 2 og 3 mm silkebånd. Båndene har ligger i varm tevand for at få den douchede farve. Der er limet små grønne papir blade om hver rose, som er sat på tynd ståltråd. Endvidere er der sat små perler på ståltråd imellem. Det hele er sat i selvhærder ler i små lerpotter og flettede kurve.

2 kommentarer

22/03/2020 · 15:12

2 responses to “Små roser af silkebånd

 1. Charlotte F

  Hvor er de fine 😍😍 Elsker de douche farver du har lavet 👍🥰
  Hilsen fra Charlotte 😘

 2. Marianne Glass

  Nejjj hvor er dine små blomster søde knuser💋

  Sendt fra min iPhone

  Den 22. mar. 2020 kl. 16.12 skrev Frøken Gabbie :

  
  ingeamstrup posted: ” I denne corona tid hvor alle vores normale aktiviteter er sat på stand-by, er det om at komme igang med diverse kreative projekter så som miniature. Jeg har hygget mig med at lave små roser af 2 og 3 mm silkebånd. Båndene har ligger i varm tevand for at “

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s