Se min nye værktøjstaske

Så fik jeg endelig syet en ny værktøjstaske til en af mine hobbier: Miniature. Den er også blevet indrettet efter bedste evne, så nu er det spændende, om den lever op til mine forventninger. For sandt at sige så har jeg da haft/købt mange forskellige værktøjskasser til formålet. Krydser fingre.

1 kommentar

22/07/2019 · 14:45

One response to “Se min nye værktøjstaske

  1. Gitte Randerup

    Hej Inge Hvor ser den værktøjstaske fin ud og anvendelig. Håber du ellers har det godt. Du er vel ved at pakke ned til sidste uge? Jeg går på ferie på torsdag og det er tiltrængt. Jeg får ikke rigtig lavet noget mini, men strikker lidt ind imellem. Vi har lidt udfordringer med Nicolai, da han er blevet skidt igen. Han har tabt sig 25 kg det sidste år og det er ved at være fare truende. Så vi render til den ene og den anden læge, psykiatriker. Uh hvor ville jeg gerne at de ville indlægge ham, men det gør man jo ikke. Men ellers går det stille og roligt Kan du have et godt højskoleophold og hils deroppe Knus Gitte

    > Den 22. jul. 2019 kl. 16.45 skrev Frøken Gabbie : > > >

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s