En duft af sommer

  Fandt noget tyndt snor i mine gemmer. Så har jeg rullet det op på to ruller, for derefter at hækle en sommertaske i dobbelt  snor. Den er blevet foret med lyst stribet vandafvisende dralon, så nu kan det ikke gå for hurtigt med sommerudflugterne.

2 kommentarer

07/07/2019 · 16:49

2 responses to “En duft af sommer

 1. Marianne Glass

  Kære Inge
  Tak for dine søde ideer – jeg bliver glad ved at se dine kreative påfund😃
  Knus og go sommer🌺💕
  Marianne🥰

  Sendt fra min iPhone

  Den 7. jul. 2019 kl. 18.49 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: ” Fandt noget tyndt snor i mine gemmer. så har jeg rullet det op på to ruller, for derefter at hækle en sommertaske i dobbelt snor. Den er blevet foret med lyst stribet vandafvisende dralon, så nu kan det ikke gå for hurtigt med sommerudflugterne.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s