Sæson for regnslag og bærenet til æbler

  Ja Gabbie har får nyt regnslag. Stoffet har en hel historie for sig selv. Min sy-veninde Kirsten er medhjælper, når der ryddes op efter Smukfest i Skanderborg, hun har så fået en teltdug fra et af alle de efterladte telte, som ellers bare går i den store fælles container. Super fin tæt og let segldug til bærenet osv. Regnslaget er foret med et stykke billig stof fra et flis tæppe og lukket med velcobånd. Bærenettet har hanke af et stykke bælte fra genbrugsbutikken.

1 kommentar

26/09/2018 · 13:01

One response to “Sæson for regnslag og bærenet til æbler

 1. Annie Danielsen

  Hejsa!
  Endnu engang har du lavet så fine ting🤗👍🏻 – mønstret til Gabbies fine regnslag er det et du selv har lavet eller er det et du har købt? Såfremt mønstret er købt ville jeg blive glad, hvis du vil fortælle, hvor jeg kan
  købe det henne. Min søn har en fransk bulldog (Freja) der ligner Gabbie på et plet og jeg syntes det kunne være sjovt at sy noget til hende.
  Masser af hilsner fra Annie Danielsen
  🍁🍂🍄🍂🍁

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s