Sjovt kursus i re-design

 

En torsdag aften på Værdicentralen i Skanderborg var der kursus i re-design. Det lød jo spændende, bare 3 timer. Min sy veninde og jeg troppede op med symaskine ligesom 10 andre piger. Vi fik en masse sjove ideer til at genbruge noget af alt det tøj, som man bare smider ud af den ene eller anden grund. Så var det ellers frem med ideerne og ind i genbrugsafdelingen med tøj for at finde noget materiale til et eller andet, som man kunne forestille sig, kunne genanvendes. Jeg fandt to store herre poloshirts, den ene helt mørkeblå og den anden med brede striber. Desværre havde den blå nogle grimme fedtpletter på forsiden. Derfor har min nye kjole en bred stribe, som nu er blevet bagstykke (under striben ligger det plettede stykke). Som det ses har kjolen flere smalle blondebånd, det var vores designer, som foreslog det til at dække over sømmene. Rigtig god ide. Alt i alt en sjov aften og en billig kjole rigere.

 

Skriv en kommentar

15/02/2018 · 12:04

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s