Grønt er godt for øjnene, siges der!

Sikkert rigtigt, men grønt er nu godt for hele ens sundhed her om vinteren. Nej jeg skal ikke til at have madblog, dem er der vist nok af. Men jeg er blevet ret bidt af friske spirer. Det startede med jeg fik nogle øko. spirefrø, radise frø af Anni, som skulle spire nogle dage og så spises i salat, på æggemadder osv. Wau smart og de smagte godt.  Nu har jeg så købt en rigtig spirebakke og flere slags frø. Der går en lille uge og så har jeg masser af grønt. Når man skyller bakken hver dag, kan spirerne holde sig ret længe, i hvert tilfælde ærtespirerne, som bliver ved med at vokse. Prøv selv at kikke på siden: FriskeSpirer.dk . Der findes også andre sider, som f.eks. bruger hamp måtter i spirebakken.

Skriv en kommentar

23/01/2018 · 14:23

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s