Hvad sagde dronningen i sin nytårstale?

Gør noget andet end det du plejer , gør noget unødigt … Ja hvorfor ikke, jeg havde fået et par servietter med vilde dyr af Anni, som kunne bruges til decopage en dag. Det skulle prøves. De to lærreder, som jeg havde på lager, var lidt for store efter min mening, så de blev til noget andet, hvor jeg har malet ovenpå servietstykkerne, altså fuglene. Til de vilde dyr savede jeg et par mindre stykker krydsfiner, malede bundfarverne og så på med servietstykkerne og noget decopagelim og til sidst tynde rammer af lister. Faktisk ret sjovt at lave noget helt unødigt!

Skriv en kommentar

09/01/2018 · 13:57

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s