Gamle syltekrukker = retro

Sad og læste, at Knabstrup Keramik er startet op igen. Var det ikke dem med de gamle styltekrukker? Efter lidt søgning fandt jeg ud af, at produktionen af syltekrukker startede i 1914, inden lavede de mest urtepotter. Jeg har set, at krukkerne er ved at være oppe i pris på retro markederne. Ja så må man jo i kælderen eller andre gemmer for at finde sine skjulte skatte. Jeg har benyttet mine gamle syltekrukker (ikke alle er fra Knabstrup!) til blomster og synes faktisk, det ser rigtig hyggeligt ud, nu al julepynten er kommet væk.

Skriv en kommentar

09/01/2018 · 14:10

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s