Lanterne med glimmer til den mørke tid

 

Disse lanterne er ganske nemme at lave af gamle syltetøjsglas. Først fjerner man alle klistermærker ol. Så får de et gang decoupage lak eller lim lak. Inden det bliver tørt strøer man glimmer, eller som nogen kalder det, glitter på. Det jeg har købt, ligner lidt salt eller sand. Når det er helt tørt, kan man sno tynd ståltråd rund nogle gange og lave et par øjer i hver side. Derefter laver man en bøjle af kraftig ståltråd. Vupti har man en eller flere lanterner. Er man ikke vild med levende lys, altså fyrfadslys., så finder der jo rigtig mange med batteri i dag. God fornøjelse

Advertisement

Skriv en kommentar

09/11/2017 · 16:47

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s