Mit havebord er blevet moderne

Har set i diverse kataloger, at Bjørn Wienblad ting er ved at være in igen. Så vil jeg lige vise mit havebord. Det er et gammelt industribord, som min bror har fundet. Jeg har så smadret 38 eller var det 40 Bjørn Wienblad smørplatter eller hvad de nu hedder, som ingen gider have mere. Jeg har lagt skårene ned i fliseklæb og derefter kommet fugemasse på. Vupti har man et moderne havebord. Hvor svært kan det være?

2 kommentarer

20/08/2017 · 14:55

2 responses to “Mit havebord er blevet moderne

  1. Erik Almskou

    Det er super godt tænkt Det ligner jo en million

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s