Poser og boxe af presenninger

  

Nu er det jo så moderne med genbrug, hvilket jeg jo også er vild med. Så da min sy veninde Kirsten og jeg fandt disse presenninger til billige penge i Jem og Fix, så gik vi da helt amok. Vi har syet nogle til trådruller, lynlåse, penalhuse og indkøbsnet. Jeg har syet en masse til mine stofrester, Kirsten har syet flere til gaveæsker til konfirmander. Ja jeg kunne blive ved, kun fantasien sætter grænser. Flere af hankene på bærenettene er vævede bælter, købt i genbrugsbutikker. En del af lunlåsene på boxene er også fra genbrugsbutikker.

1 kommentar

01/07/2017 · 16:00

One response to “Poser og boxe af presenninger

 1. Annie Danielsen

  Hej frk. gabbie.
  Hvor er de fine og og dejligt praktiske – ja, genbrug er godt.
  Du er bare så dygtig og kreativ.
  Mange sommerhilsener
  Annie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s