Pinocchio dukker

Hvem elsker ikke denne lille fyr? Jeg har ofte sidder og kikket i bogen Tildas Vintereventyr og drømt om at sy Pinocchio. Nu er det endelig lykkedes, endda to af slagsen, hvis også en anden skulle ønske sig ham. Han er ca. 50 cm. høj og kan fås for 150 kr. plus porto.

 

2 kommentarer

01/06/2017 · 09:56

2 responses to “Pinocchio dukker

 1. Marianne Glass

  Kæreste Inge
  Jeg er vild med Pinocchio og vil naturligvis gerne eje pigen❤️ havde du regnet med det? Jeg har jo et Ingehjem💕 ses heldigvis snart knuser Marianne 🚗😘

  Sendt fra min iPhone

  Den 1. jun. 2017 kl. 12.03 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: ” Hvem elsker ikke den lille skønne fyr Pinocchio? Jeg har flere gange fundet bogen Tildas Vintereventyr frem, hvor opskriften er og drømt om at sy ham. Nu er det endelig lykkedes, endda to styk, hvis du gerne vil eje den ene. De er ca. 50 cm h”

 2. ingeamstrup

  Hej Marianne. Dejligt at du også synes om mine Pinocchioer. Men hvem der er pige eller dreng, har jeg lidt svært med at dokummentere! Så kan jeg få lidt mere information om hvilken Pinocchio du gerne vil købe?
  Glæder mig til vi ses hos dig i juli måned. Hyg dig så længe. Knuser fra Inge

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s