Dekoration til påskebordet

 Kransen er en almindelig købt halmkrans, hvorpå der er limet knuste æggeskaller hele vejen rundt. Derefter er der limet halve æggeskaller ovenpå. De små “piberenser” kyllinger, som jeg husker fra min barndom, fandt jeg på et loppemarked. De sidder i hver sin æggeskal med lidt dekoration af kunstige græsser og små blomster. I midten af dekorationen står en lille skål med oasis med ny udsprungne grene.

2 kommentarer

09/04/2017 · 16:02

2 responses to “Dekoration til påskebordet

 1. Marianne

  Hvor fint – jeg er glad for fru Lamseben og fugleburet😊 Go Påske knus Marianne 🐔🐣

 2. Marianne Glass

  Hvor fint – jeg er glad for fru Lamseben og fugleburet😊 Go Påske knus Marianne 🐔🐣
  Sendt fra min iPhone

  Den 9. apr. 2017 kl. 18.02 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: ” Kransen er en almindelig købt halmkrans, hvorpå der er limet knuste æggeskaller hele vejen rundt. Derefter er der limet halve æggeskaller ovenpå. De små “piberenser” kyllinger, som jeg husker fra min barndom, fandt jeg på et loppemarked. De sidder i hver”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s