Nogle af mine miniature fuglebure

mini-fuglebureVil lige vise nogle af mine hjemmelavede miniature fuglebure og voliere. De små fuglebure er lavet af tyndt krydsfiner plader, hvori der er boret 1 mm huller og så limet små stykker blomstertråd i hvert hul. De store voliere har fået fint ståltrådsnet i sider og på front. Alle de små fugle er lavet i Fimo og limet fast på grenene, så de ikke skvatter ned i bunden, selvom de har små fine ståltrådsben.

3 kommentarer

26/02/2017 · 12:17

3 responses to “Nogle af mine miniature fuglebure

 1. Marianne Glass

  Hej igen – jeg tænker på volier yderst til højre sekskantet str og pris
  Krammer Marianne

  Sendt fra min iPad

  Den 26. feb. 2017 kl. 13.17 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: “Vil lige vise nogle af mine hjemmelavede miniature fuglebure og voliere. De små fuglebure er lavet af tyndt krydsfiner plader, hvori der er boret 1 mm huller og så limet små stykker blomstertråd i hvert hul. De store voliere har fået fint ståltrådsnet i s”

 2. Nej da hvor heldigt at jeg lige fandt dig i en linkliste hos Blomstertøsen!
  Sikke nogle skønne fuglebure du har lavet, nu skal jeg til at studere dine miniaturer:-)

 3. anne malbecq

  que de bonnes idées. c’est magnifique merci

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s