De sødeste Lamseben

alle-lamsebenHvem kender ikke Rasmus Klump bøgerne, hvor Lille Lamseben forekommer. Har altid elsket det lille dyr, så hvorfor ikke kalde disse søde påskefår eller -lam for Lamseben. Jeg havde nogle rester af kunstig pels fra jeg syede en dejlig vest til mig selv i vinter. Selve kroppen er syet i hørstof efter lidt tilretning af en Tilda model. De er ca. 45 cm høje, hvis de står op. De er til salg og koster 150 kr. pr. stk.

lamseben-detailDetail af den ene Lamseben

1 kommentar

26/02/2017 · 12:03

One response to “De sødeste Lamseben

 1. Marianne Glass

  Hvor er det fint altsammen hvor store er lamseben og hvad koster de?- jeg er også interesseret i boliger og figlebure – pris og str

  Knus Marianne 😘💕

  Sendt fra min iPhone

  Den 26. feb. 2017 kl. 13.03 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: “Hvem kender ikke Rasmus Klump bøgerne, hvor Lille Lamseben forekommer. har altid elsket det lille dyr, så hvorfor ikke kalde disse søde påskefår eller lam for Lamseben. Jeg havde nogle rester af kunstig pels fra jeg syede en dejlig vest til mig selv i vin”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s