Er der igen mode i glas brevpressere?

glas-brev-pressere

Jeg har lige været på besøg hos min datter og kunne ikke lade være med at tage et billede af hendes samling af glas brevpressere. Hun siger, det bliver mode med glas og specielt brevpressere. Den bagerste med bobler er ny, købt over nettet. de to andre er fundet i genbrugsbutikker. Jo man kan da godt fristes til at købe sådan nogle skønne små glaskugler, ikke?

1 kommentar

03/02/2017 · 15:43

One response to “Er der igen mode i glas brevpressere?

  1. Marianne Glass

    De er fine Elo har faktisk en fra sine forældre

    Sendt fra min iPhone

    Den 3. feb. 2017 kl. 16.44 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

    ingeamstrup posted: ” Jeg har lige været på besøg hos min datter og kunne ikke lade være med at tage et billede af hendes samling af glas brevpressere. Hun siger, det bliver mode med glas og specielt brevpressere. Den bagerste med bobler er ny, købt over nettet. de to andr”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s