Tid for indendørs forårsløg

foraarsloeg-med-spejl-1

Nu begynder det at lysne, dagene bliver længere og man begynder at fornemme forårets komme. I haven er der  vintergækker og nogle få erantis, der titter op.  Heldigvis er gartnere og planteskoler jo lidt foran os, så man kan købe diverse forårsløg, som lige er klar til at springe ud.

Jeg har gemt diverse tømme konserves dåser fra julen, så derfor syntes jeg lige det ville være sjovt at plante løgene i nogle af dem. Jeg har givet dåserne lidt kunstig rust for at de virker lidt mere rustikke. Man kan jo også male dem med hobbymaling eller kalkmaling, som nu er så meget in.

Skriv en kommentar

01/02/2017 · 15:28

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s