Se min nye hæklede bøjletaske

haeklet-boejletaske

Så blev den endelig færdig, jeg har nok også hæklet lidt på den hele vinteren. Ideen fik jeg af Karen fra miniature, hun havde lavet en i bomuldsgarn, tror jeg nok. jeg var bare vild med den. Jeg havde en kasse med forskellige ruller af DMC garn, som jeg havde fået af min veninde Karin, vist fra hendes mors gemmer. Min er hæklet med dobbelt tråd nr. 8 og hæklenål nr. 1.5. Snoren, som skal udgøre hank, har jeg lavet som en såkaldt “hestetømme” på en strikkelise, jeg har dog sat en kraftig sejlgarnssnor inden i. Bøjlen er fra en gammel bøjletaske fra min farmor. Så ren genbrug og gaver. Glæder mig til at lufte den til sommer.

Skriv en kommentar

01/02/2017 · 16:09

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s