Hygge med mange stearinlys

tin-lysestager-1

Mange stearinlys kræver mange lysestager, men hvem har ikke det? Er der noget skønnere end komme hjem efter en lang gåtur, enten med vandet eller i skoven, hvor man er blevet blæst godt igennem. Komme hjem og hygge med kaffe eller te og så tænde en masse stearinlys i denne lidt mørke tid. Alle disse gamle tin lysestager har jeg fundet på enten loppemarked eller i genbrugsbutikker. Jeg har samlet nogle af dem på en gammel skiferplade. Det gode ved dem er jo også at de ikke skal pudses.

Skriv en kommentar

01/02/2017 · 15:41

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s