Nissetøjet vasket og hængt til tørre

nissetoej-002Ja julen nærmer sig og så skal nissefar og nissemors tøj jo være fint og rent. En ret sjov form for julepynt til et vindue her i julemåneden. Fandt mønsteret på Kreative Dage i Fredericia. Det er købt hos Hobbygården fra Spentrup. Alle delene er først klippet ud i pap, derefter er alle stofstykkerne håndsyet omkring papstykkerne, altså både for og bag. Hyggelig lille projekt at sidde med foran fjernsynet om aftenen. De færdige beklædningsdele er derefter hængt op på en snor med små træ tøjklemmer.

2 kommentarer

20/11/2016 · 10:44

2 responses to “Nissetøjet vasket og hængt til tørre

 1. Annie Danielsen

  Hej Inge.
  Hvor er de fine dine rensdyr og nissetøjet er også rigtig fint. Jeg købte selv mønstret til nissekonens tøj på Kreativ Messe sidste år, men har ikke fået lavet det endnu – ville have købt mønstret til nissefars tøj i år på messen, men glemte det. Nu da jeg så dit indlæg med nissetøjet, fik jeg helt lyst til at lave mit, så nu er det fundet frem og jeg er begyndt – så tak fordi du fik mig sat igang 😉
  Juleænderne står fint og pynter herhjemme – er SÅ glad for dem.
  Masser af hilsner
  Annie fra Allerød

 2. Helene

  er det noget man kan købe

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s