Glade svævende hvide engle

juleengle-1Glade hvide engle lige til at hænge op på en gren og hyggeligt ser det ud. De er ca. 20 cm høje eller lange om du vil. De er syet af genbrugsmaterialer. Krop, arme og ben er fra en af mormors gamle damask duge. Vingerne fra et lift gardin, som ikke bruger brugt til det formål mere. Kjolerne er forskellige, de er syet af hvide pyntekraver, som var højeste mode for år tilbage, min veninde har fundet dem i en genbrugsbutik. Håret er lavet af en optrævlet ulden striktrøje. Pris pr. stk. 75 kr.

juleengle-2juleengle-3

1 kommentar

31/10/2016 · 15:54

One response to “Glade svævende hvide engle

  1. Marianne Glass

    Hvor er de yndige – hvor har du det fra – ses snart knuser????

    Sendt fra min iPhone

    Den 31. okt. 2016 kl. 16.54 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

    ingeamstrup posted: ” Glade hvide engle lige til at hænge op på en gren og hyggeligt ser det ud. De er ca. 20 cm høje eller lange om du vil. De er syet af genbrugsmaterialer. Krop, arme og ben er fra en af mormors gamle damask duge. Vingerne fra et lift gardin, som ikk”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s