Dørstopperhund syet i stof

doerstopperhundDenne lille dørstopper hund er syet af møbelstof og fyldt med bamsefyld, dog har den nogle tunge runde strandsten i hver ben, så den står fast, når døren vil smække i. Den er  20 cm høj. Mønstret er fra Stof og Stil, hvis du selv skulle få lyst til at lave din egen lille hund.

4 kommentarer

19/10/2016 · 13:40

4 responses to “Dørstopperhund syet i stof

 1. Skøn hund, det kunne jeg godt fristes til at prøve.

 2. Anette

  jeg kan ikke finde den i Stof og Stil, har du evt et varenr på mønstret ?

  • ingeamstrup

   Hej Anette. Desværre kan jeg heller ikke se opskriften i Stof og Stils katalog mere. Hvis du spørger på den, er det nr. 90187. Lykkes det ikke, så skriv en mail til mig og jeg kan lave en kopi af min opskrift og mønster. Mvh. Inge

 3. Cecilie Aavik

  Hei. Et det mulig å få mønsteret til denne? Finner den ikke på Stoff og stil.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s