Mini drivhus til dukkehuset

mini-drivhus-023Lige et lille projekt som længe har været på min ønskeseddel over “to do” . Bare fordi det er så nuser. Det måler kun 4×5 cm  og 6 cm i højden. Så blomsterne og planterne skal jo være tilsvarende små. Det har været smadder hyggeligt at lave, selvom man ind i mellem synes man har for mange tommelfingre og for lidt tålmodighed til at vente på at limen bliver tør. Men prøv det selv, det er fra: http://mitmini.blogspot.dk/2015/04/tutorial-minidrivhus.html

Advertisement

Skriv en kommentar

19/09/2016 · 15:00

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s