Småting støbt i beton

smaastoeberier-2-020Her er lige et lille udpluk af hvad jeg fik støbt sidste søndag, jeg har brugt diverse små plastik forme, kageforme og latex forme, som jeg har lavet over pynte græskar. Urtepotterne er støbt i nogle tynde urtepotteskjulere og så med et engangsbæger med grus i midten. Det er nemt at fjerne, når betonen er tør. De forskellige forme er penslet med madolie lidt ligesom når man skal bage kager. Den sidste urtepotte skjuler er en gammel hæklet serviet, som er dyppet i beton og lagt til tørre over urtepotte.

6 kommentarer

18/09/2016 · 15:00

6 responses to “Småting støbt i beton

 1. Gitte Randerup

  Hej Inge. Bamsen er da helt vidunderlig. Jeg har også leget med beton de sidste fem år men i år har jeg desværre ikke været i gang men der kommer et forår til jo. Tak for at jeg må følge din blog. Knus

  Gitte

  > Den 18. sep. 2016 kl. 18.05 skrev Frøken Gabbie : > > >

  • ingeamstrup

   Hej Gitte. Ja det er altid rigtig spændende at se, hvad man får ud af formene, når betonen er tør. Jeg var så heldig at kunne købe Kirstens gamle bamse bage forme, de er rigtig gode at støbe i. Håber snart vi ses. Knus

 2. Marianne Glass

  Flot flot igen – ja ja man kan vel hvad man vil ??:)?:)?????knus

  Sendt fra min iPad

  Den 18. sep. 2016 kl. 18.05 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: “Her er lige et lille udpluk af hvad jeg fik støbt sidste søndag, jeg har brugt diverse små plastik forme, kageforme og latex forme, som jeg har lavet over pynte græskar. Urtepotterne er støbt i nogle tynde urtepotteskjulere og så med et engangsbæger med g”

 3. Erik Almskou

  Hej Inge Super smart måde med betonen det ser rigtig godt ud Kh Erik Almskou

  • ingeamstrup

   Hej Erik. Tak for kommentarer. Ja det er godt med lidt organiske figurer, så det hele ikke bliver alt for firkantet i det rustikke miljø.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s