Andepar under blomsterkrukkerne

andepar-af-kyllingetraad-011I denne skønne sensommer, når man er færdig med at klippe buske, save grene af og køre på genbrugsstationen mv. så er der jo tid til de små hobby aktiviteter, såsom sidde på terrassen og nyde solen, mens man laver ænder af kyllingetråd. Det stikker lidt i fingrene i starten, men når man får teknikken og ikke tager for store stykker tråd eller net af gangen, så er det bare hyggeligt. Prøv det selv. Der går mere kyllingetråd til end man lige forestiller sig. Men dekorative det er de da.

2 kommentarer

17/09/2016 · 15:37

2 responses to “Andepar under blomsterkrukkerne

 1. Marianne Glass

  Jeg er vild med hende der står op – vil gerne bestille en til vi ses krammer

  Sendt fra min iPad

  Den 17. sep. 2016 kl. 17.37 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: “I denne skønne sensommer, når man er færdig med at klippe buske, save grene af og køre på genbrugsstationen mv. så er der jo tid til de små hobby aktiviteter, såsom sidde på terrassen og nyde solen, mens man laver ænder af kyllingetråd. Det stikker lidt i”

  • ingeamstrup

   Det er altså ham. Jeg vil prøve, om jeg kan nå at lave en til dig til vi ses. Ellers må du købe min. Knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s