Vest af hundetæpper og stof rester

vest af hundetæppeSidst jeg var på kursus på Skals Designskole for håndarbejde, havde jeg valgt kurset om re-design og genbrug. Jeg fik syet en fin Berliner kjole, som man kalder den. Dvs. modellen er set i Berlin og syet af en eller to gamle herrehabitter. Men samtidig syede nogle af de andre kursister jakker og veste af hundetæpper med div. stof rester eller broderede billeder, som de klippede i passende stykker til lommer og pynt. Jeg har nu endelig fået syet min egen vest af nyindkøbte hundetæpper, stof rester og kantbånd fra en veninde. Glæder mig til at bruge den, når det igen bliver lidt koldere i vejret.

Skriv en kommentar

25/07/2016 · 15:29

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s