Som perler på en snor

Som perler på en snor 2Så er det tid til perle kranse, store som små. Disse er lavet af naturens gaver. Rønnebær trukket på en snor, små grønne vilde æbler, som jeg har trukket en tynd ståltråd igennem og samlet til en krans, det samme med de grøn-orange hyben. Det er en god ide at lave kransene nu, inden rønnebær og hyben bliver alt for modne og smattede. Det hele pynter så fint enten på havebordet eller i lysthuset. De kan faktisk holde sig friske længe udendørs. Man kan også tørre dem, så får de en fin patina.

2 kommentarer

25/07/2016 · 16:12

2 responses to “Som perler på en snor

 1. Marianne Glass

  Søde Inge – jeg forsøger at svare på alle dine søde indlæg for jeg bliver så glad i låget over at se dine kreative ideer knus og tak for dem ?? Marianne

  Sendt fra min iPhone

  Den 25. jul. 2016 kl. 18.12 skrev Frøken Gabbie <comment-reply@wordpress.com>:

  ingeamstrup posted: “Så er det tid til perle kranse, store som små. Disse er lavet af naturens gaver. Rønnebær trukket på en snor, små grønne vilde æbler, som jeg har trukket en tynd ståltråd igennem og samlet til en krans, det samme med de grøn-orange hyben. Det er en god id”

 2. Marianne

  Så fint knus

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s