Mini drivhus af gammel gadelygte

Minidrivhus med nye små planterMini drivhus 014

Gammel gadelygte. Fik lige øje på at Elselskabet var i gang med at skifte vores gadelygter til nye med LED lys, som er meget mere energibesparende. Jamen det lignede da et lille drivhus, når alt det elektriske udstyr blev fjernet. super jeg fik lov til at tage et med mig. Igen en heldig dag

Gammel gadelygte. Fik lige øje på at Elselskabet var i gang med at skifte vores gadelygter til nye med LED lys, som er meget mere energibesparende. Jamen det lignede da et lille drivhus, når alt det elektriske udstyr blev fjernet. Jeg fik lov til at tage et med mig. Igen en heldig dag

Skriv en kommentar

03/07/2016 · 10:23

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s