Små flag til bordet på fødselsdagen

Min veninde Kirsten fortalte om nogle små søde flag, som hun havde set til en fødselsdag, hvor de lå spredt ud på dugen. Det lyder jo rigtig hyggeligt, så jeg har prøvet. måske ikke de bedste endnu, men en rigtig god ide. Jeg vil forfølge ideen og prøve igen. Måske de bliver så fine at jeg vil sælge dem!

Min veninde Kirsten fortalte om nogle små søde flag, som hun havde set til en fødselsdag, hvor de lå spredt ud på dugen.
Det lyder jo rigtig hyggeligt, så jeg har prøvet, måske ikke det bedste resultat endnu, men ideen er god. Den vil jeg forfølge og prøve igen. Måske de bliver så fine at jeg kan sælge dem!

Skriv en kommentar

14/02/2016 · 16:47

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s