Forår i stuen

Forår i stuen 002Ja foråret lader vente på sig, men man kan jo godt selv gøre lidt. F. eks. købe nogle af alle de dejlige løgvækster, som findes i blomsterbutikker, på torvet osv. Plant dem over i nogle søde potter og saml dem på et lille bord, så kan man rigtig fornemme forårets komme.

2 kommentarer

10/02/2016 · 15:56

2 responses to “Forår i stuen

  1. bente.danefeldt@privat.dk

    Hej Inge. Jeg sidder her i Spaniens Sol.og nyder dine forårs blomster. Vi har været på marked i dag, der var masser af forårs blomster. Var hen henført af at se dem. God idé med de løg. Skal have købt nogle når vi kommer hjem. Vi skal hjem den 17 uha så er der gået 4skønne uger. Vi har nydt det og fået slappet af. Vi tror vi er godt rustet til at komme hjem til livets strabadser. Håber alt vel hos dig, Glæder mig til vi se. Knus og kram Bente

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s