Se min adventskrans år 2015

Adventskrans  2015I år skulle min adventskrans se helt anderledes ud, lidt mere rustik end de forrige år. Jeg har samlet 4 stål lysestager, NO1, designet af Nicholas Oldroyd. I har sikkert allerede set dem, de har været på bordet i DR1 Aftenshowet længe. Til jul vil jeg sætte dem to og to på mit julebord med lidt pynt. I advent skal de nu stå på en skifferplade omgivet af kogler, som har fået lidt hvis spraymaling og så lige en af de små lyskæder, som er til batteri-Julebord med NO1 lysestager

Skriv en kommentar

02/12/2015 · 14:56

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s