Juleinspiration fra Claus Dalby

Julestemning med Claus Dalbys lysestager mvHar været i Inspiration og købt 3 af Claus Dalbyes nye spiral lysestager i stål. Kan også købes i hvide. I hans bog Hvid Jul fik jeg ideen til “pindsvine juletræet” Det er lavet af tynd ståltråd, som er krøllet sammen til en top, den har fået spray lim og sølvglimmer. Derefter har jeg taget lange fyrnåle, dyppet hver enkelt i lim og derefter i sølvglimmer, den anden ende fik også lidt lim inden den er stukket ind i høstakken af ståltråd og wupti har man det sødeste lille juletræ. Man kan jo også lave det med guld- eller kobber glimmer!

1 kommentar

02/12/2015 · 15:06

One response to “Juleinspiration fra Claus Dalby

  1. L. Jørgsholm

    Hvad gav du for spirallysestagen ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s