Sommerbillede fra min terrasse

Hvor er det skønt at få plantet sommerblomster i nogle af mine efterhånden mange henkogningskedler, som jeg har købt på diverse loppemarkeder gennem årene. Der er boret små huller i bunden af dem, så der ikke går oversvømmelse i dem, når det regner meget, så drukner de kære planter jo. Jeg kan rigtig godt lide zinkfarven på baljerne sammen med grå løv og lyserøde toner på blomsterne. Har du også nogle favorit krukker og blomster?

Juni 2015 Sommerterrasse og Gabbie

Skriv en kommentar

11/06/2015 · 12:21

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s