Rustikke beton påskeæg

blog påskeæg i beton 2blog påskeæg i beton i fornblog påskeæg i beton ud af form

I år har jeg forsøgt at støbe nogle rustikke påskeæg i beton. Jeg fandt nogle af mine gamle pap æg, dem som kan deles i to halve. Først blev de beklædt med husholdningsfilm, derefter blev de smurt med madolie og nogle gamle blonder og flakoner, godt smurt ind i madolie ligeså. Betonen blev hældt i og har så stået et par dage og hærdet, inden jeg tog de halve æg ud af formene. Derefter har jeg limet dem sammen to og to og givet dem en fin blonde udenom.

De små æg i æggebægerne er støbt i rigtige æggeskaller, som er tømt ved at lave et hul i den ene side af skallen, så indholdet kunne komme ud, derefter skyllet i ren vand. Betonen har jeg kommet i en plasticpose og klippet et lille hul, som når man laver kagepynt og så direkte i æggeskallen. Efter nogle dage har jeg forsigtigt slået æggeskallen i stykker og ud kom de fineste beton æg.

De små figurer er bare lavet i en silikone form med påskemotiver.

1 kommentar

22/03/2015 · 14:24

One response to “Rustikke beton påskeæg

  1. Cette derniere vous permet de faire mijoter, cuire
    de maniere classique ou a la vapeur et dispose d’une autonomie d’execution incroyable.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s