Treetages opsats

Efter et besøg i en ret stor genbrugsbutik sammen med veninderne, fandt jeg 3 skønne tin fade i forskellige størrelser. Selve stativet havde jeg købt på en Kreativ Messe i Fredericia sidste år og har så gået og kikket efter de helt rigtige tallerkner. Som kunne anvendes til formålet. Men jeg er faktisk blevet rigtig glad for denne opsats med tin fadene, som kan anvendes til kager, frugt, smykker eller små sæber på badeværelset. Jeg har lige nu brugt den til min samling af små salt og peber beholdere mv.

Januar 2015 008-blog Januar 2015 009-blog

2 kommentarer

28/02/2015 · 16:31

2 responses to “Treetages opsats

  1. Hanne Christensen

    Hvor er det smukt Inge. Hvor er jeg dog heldig at have en veninde som dig. Din kreativitet og opfindsomhed er unik, og det dejlige er, at du øser ud af den. Knus Hanne

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s