Opstilling med messing ting

Har læst i diverse livstilsblade at messing bliver et hit i 2015. Så ned i gemmerne og kikke efter, hvad jeg havde af messing ting. Jeg fandt en gammel urtepotteskjuler fra min mors tid, et par gamle lysestager fra svigermor, samt nogle porcelænsblomster med messing stilk og blade, som jeg engang har savet af en billig grim lysestage. Endvidere har jeg købt en ny smuk lysestage, designet af Nicholas Oldroyd, som gør hele opstillingen lettere.Januar 2015 014 -blog

Skriv en kommentar

28/02/2015 · 16:38

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s