Påskeharer og påskeæg

Tilda hare mor og hare datter har jeg lavet efter mønster og af materialer fra Panduro Hobby.

Jeg har engang fået et fint muffin stativ af en veninde. Enten har jeg for lidt muffins eller også er de spist, inden de når op på stativet, så jeg har valgt at bruge stativet til nogle af mine mange hjemmelavede påskeæg, som er dekoreret med decopage og gamle bånd og blonder.

Påske 2014 049

1 kommentar

20/04/2014 · 20:09

One response to “Påskeharer og påskeæg

  1. Hej søde,, unnskyld du ikke har hørt fra meg,,,, jeg har vært syg og dårlig!! Har også fået sukker syke om det ikke skal være løgn,,,,,, super fine påske egg i betong du har lavet! Hva koster to stk? Jeg håber du er rask og har det godt,,,,, dette vare en lille hilsen fra meg ,,,, knus Gina Hansen dejlig dag,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s